måndag 15 mars 2010

Karlshamns trollingträff.

Pga. att Laxfestivalen uteblir 2010.Kommer Peterstrolling tillsamans med Team Walles och Fiskeshopen Karlshamn att arangera en tvådagars trollingträff i Karlshamn samma plats där laxfestivalen brukar vara.Vi har valt att kalla tävlingen för Karlshamns laxtrollingträff för att inte förväxlas med laxfestivalen.Tävlingsdagarna blir frdagen 14/5 och lördagen 15/5 på önskemål av långväga deltagare.
Anmälningsavgiften blir 200skr per deltagare som kommer att läggas i en pott och de tre bäst placerade teamen kommer att dela på potten, det kommer även att bli andra priser.Det kommer att bli en tävlings blogg under (uppbyggnad) där anmälda team kommer att visas.anmälningsavgiften betalas på fredags morgonen tider kommer inom kort.Det går bra att skicka anmälan till info@peterstrolling.com

MvhPeterstrolling , Team Walles, Fiskeshopen Karlshamn.


söndag 7 mars 2010

Bra stöldskydd..


Funderar på om man får lägre premie på grund av det exelenta stöldskyddet som jag använder nu. hehe. Fick arbeta ordentligt för att få loss båten överhuvudtaget. Isen är drygt 10 cm runt båtarna så dom ligger ganska säkert just nu. För övrigt så ser isläget perfekt ut om man gillar pimpelfiske och skridskoåkning. Desto dystrare för oss trollingfiskare. Var is så långt ögat nådde över sjön. Lär ta en stund innan det blir fiske igen.

tisdag 2 mars 2010

Laxfestivalen går av stapeln.

Som bekant så har Sportfiskecentrum och Karlshamns kommun valt att ställa in tävlingen för i år.
Så därför har Peters Trolling tillsammans med Glenn Bengtsson (Team Walles) som bor i Karlshamn beslutat att driva tävlingen endå fast i lite mindre skala.
Tävlingen kommer att gå den 15-16 maj v19. Vi lägger den en vecka senare för att inte krocka med Simmristävlingen. Fördel för lite varmare vatten med.
Vi vet redan om många som är intresserade men vore tacksamma för att få in intresseanmälan för att se hur många som är sugna.
Mer info om tävlingen kommer framöver.

Se till att sprida vidare på era bloggar så kanske vi kan göra en riktigt bra tävling.

Mvh Team Walles o Peterstrolling,

måndag 1 mars 2010

Laxfestivalen.


Laxfestivalen 2010 Karlshamn
Jag och många andra har försökt att ta reda på om det blir någon Laxfestival i år.Tanken var att Mieådalens sportfiskeklubb skulle driva Laxfestivalen, men dom har hoppat av tåget och tycker att det blir för stor belastning. Vilket jag och många andra trollingfiskare tycker är synd.Min tanke var att man kanske skulle försöka med att anordna en trollingträff i tex Karlshamn ingen stor och tidskrävande tävling som Laxfestivalen har varit utan en enkel träff över en helgLör-Sön.
Om det finns intresse för en sån hör trollingträff skicks ett Mail till Peterstrolling.info@peterstrolling.com
Sprid gärna detta meddelande till era fiskevänner eller genom era bloggar.
Skitfiske på er Peter.
Upplagd av Peterstrolling kl. 17.39