tisdag 28 februari 2012

Kolvkams höjning.



Fick tillbaks kolven igår efter att en kolvkams höjning monterats.



Efter att ha höjt och höjt innan jag fick det perfekt så inser man hur jävla dåligt en bössa avsedd för öppna riktmedel passar en när man monterar en kikare med 56mm öppning.



Mycket väl investerade pengar som alla borde göra med sina bössor.

Nu ser jag fram emot riktiga drevjakter på gris till hösten.

3 kommentarer:

  1. Vadå drev bössa med den klena kalibern är det inte lönt att börja svinga. Håll du dig i vak gluggen och vänta på grisarna som är inmatade med div matrester. GRIS SKA JAGAS MED HUND. Ta och skaffa lite kraftfullare en 9,3 tex. Men din klena kropp klarar nog inte en kraftigare kaliber.

    Lasse

    SvaraRadera
  2. Haha. Ja du Lasse. Tror nog min 30-06 smäller lika hårt som din potatiskastare.. Men kan erkänna att jag kikar på den kalibern till att ha när man jagar med hund. Ang grisjakt tror jag nog att Stellan kommer bli en ypperlig gris hund så om du vill så får du gärna hänga med på lite "riktig" grisjakt. Vakjakten kan vara nog så spännande och haft framme grisar många gånger på åtlen utan att kunna skjuta. Och säger som din bror.. Ska kolla om det inte finns nån som har en vargåtel man kan lägga dig på. Fast frågan är om dom skulle tycka att du är tjänlig som föda...?? Skinn o ben är nog bara nödfalls mat för vargarna.

    SvaraRadera
  3. Det kommer en 9,3x57 i dina ägor snart som hundförarbössa jag kommer och övertala dig. Vad som gäller Stellan så kan jag bara hålla med men släppa honom och Zäpo i en såt samtidigt kan nog bli lite små intressant vi får prova till hösten. Vakjakt kan var spännande om man tycker det är kul att sitta i en glugg och glo men det är för folk som är lite oroliga att grisar är farliga. Blir ingen vargåtel Göran har inte fått något svar ännu.

    SvaraRadera